|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
inş. gitcem:F
|
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
V.I.P Üye
![]() |
benle gelmek isteyen yanlız gitmek istemiom
![]()
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] TEPKİN CREW SadıqBosS ![]() Başıma gelen o herneyse razıyım
Hatalıyım ki kaşımın üstü patlak Peşimde hortlak var korkmak yok annem Bugün canım eğlenmek ister Aşkım , acım içime gizlen bir süre.. Hergün hasta uyanmak nasıl bilir misin? Başımın etini yerdin yer , der gider diner Her seferde geri gelirdin acırdın halime Sahi hiç çekilmezdin be , ne biçim insandım ben!! |
|
|
|
|
|
#13 | |||||||||
|
Sadık Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Konular: 44
Rep Gücü : 65
Rep Puanı : 2047
Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pazar günü okuL dönüşü Çankırı-Ankara otobüs buLamayabiLirim
![]() Okullar tatiLe girdi millet cayır cayır gidiyo Ama gelme ihtimaLim yüksek.. Bilgi için teşekkürLer..
RiyazaT 4 Köşede TeL Örgü Anlat bize biz Seni Dinleriz.. Övgü BekLeyen kim ? Çömez asker. Biz hem Söver Hem DinLetiriz !! iletişim > [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#14 | |||||||||
|
Sadık Üye
Konular: 131
Rep Gücü : 58
Rep Puanı : 1010
Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgilendirme için teşk
![]()
|
|
|
|
|
#15 |
|
V.I.P Üye
![]() |
eree gel laaay beraber dakılaqq
![]()
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] TEPKİN CREW SadıqBosS ![]() Başıma gelen o herneyse razıyım
Hatalıyım ki kaşımın üstü patlak Peşimde hortlak var korkmak yok annem Bugün canım eğlenmek ister Aşkım , acım içime gizlen bir süre.. Hergün hasta uyanmak nasıl bilir misin? Başımın etini yerdin yer , der gider diner Her seferde geri gelirdin acırdın halime Sahi hiç çekilmezdin be , ne biçim insandım ben!! |
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||
|
Sadık Üye
Konular: 44
Rep Gücü : 65
Rep Puanı : 2047
Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kanka geLirsem burdan büyük bi ekipLe geLirim zaten
Tek gelmem ![]()
RiyazaT 4 Köşede TeL Örgü Anlat bize biz Seni Dinleriz.. Övgü BekLeyen kim ? Çömez asker. Biz hem Söver Hem DinLetiriz !! iletişim > [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#17 |
|
V.I.P Üye
![]() |
lan kimseyi bulamadım herkesin işi var tek gitmekte istemiom
![]()
|
|
|
|
|
#18 | |||||||||
|
Banlandı
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Konular: 1
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 100
Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
MODE XL çıkardığı son albümden sonra ilk konserini Ankarada Veriyor. Hilton / Murphy's te yapılcak olan konserde süprizler sizleri bekliyor.
18 YAŞ SINIRI YOKTUR. NOT: MODE XL - MILITANZ ALBUMU KONSER ALANINDA SATILCAKTIR. REZERVASYON: 0312 466 00 54 ![]() Murphy'S Adres : Murphy's Ankara HiltonSA Tahran Cad. No. 12 Kavaklıdere Ankara BU arada arkadaşlar MODE XL albümden sonra Türkiye turnesine çıkmayı planlıyor. gezilcek şehirler arasında antalya samsun gibi iller olduğunu tahmin ediyorum ama kesin deil tabiki bu arada bu KONSER'e destek veren herkese teşekkürler. aynı günkü partycik yüzünden başımız baya ağrıdı. Gerçek bir show'a ve 1000 kişilik Konsere Gelip deneyimsiz partycikleri seçmedikleri için herkese şimdiden teşekkürler |
|||||||||
|
|
|
|
|
#19 |
|
< PoiSoN PaSsiOn >
![]() |
bilgi için saol..!
|