|
|
|
|
|
|
#1 | |
![]() The W.A.N.S'ın düzenlediği 14.03.2009 Cumartesi tarihinde Keçiören/Aktepe-Dutluk mevkiinde yapılacak olan rap partisine Ankara'dan birçok mc katılacaktır. Partimizde NekNega, 1zd1RAP, İnfaz & Serkeş, Ais, Sabıka Clan, Contack, uuR, Gesto, Karasis, Runeflow, Athos Rec, Deprem & DisckoKing, DMT Record, Korner & Albedo, Tiny, Momer & Polen, Shade & Stres-ı Rhyme, BatıBirlik, TaLHa, Flakerues, Charon & Doff, SOLTEK, FeatHell, Lil Sta, Uzi & Wild, Luchi & q-Tx gibi birçok ismin yanısıra konuk olarak Kaptan Flow sahne alacaktır. Ayrıca break dans gösterisinde Kaos, Noa ve Semsin sahne alacaktır... Adres: Keçiören Aktepe Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu Özyurt Caddesi No: 54 Keçiören/ANKARA Tarih: 14/03/2009 Cumartesi Saat : 13.00 Ücret: 5 TL
|
|
|
|
#2 |
|
V.I.P Üye
![]() |
ücret ucuz ankaralı mcler başrolde hatta hepsi ankaralı x) gelirsem bu wild kim çok merak ettim ona bakıcam.saol bilgi için.
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] TEPKİN CREW SadıqBosS ![]() Başıma gelen o herneyse razıyım
Hatalıyım ki kaşımın üstü patlak Peşimde hortlak var korkmak yok annem Bugün canım eğlenmek ister Aşkım , acım içime gizlen bir süre.. Hergün hasta uyanmak nasıl bilir misin? Başımın etini yerdin yer , der gider diner Her seferde geri gelirdin acırdın halime Sahi hiç çekilmezdin be , ne biçim insandım ben!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
.·´¯`·-> Admin <-·´¯`·
![]() |
hepsi ankaralı evet
![]()
|
|
|
#4 | |||||||||
|
V.I.P Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Konular: 157
Ruh Hali:
Rep Gücü : 116
Rep Puanı : 6100
Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wildi qoRunce sadık sandım xP
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
V.I.P Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Konular: 157
Ruh Hali:
Rep Gücü : 116
Rep Puanı : 6100
Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaş SInıRı yok demi
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
V.I.P Üye
![]() |
sorma ya wild die biri varmış benden başka
xD
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] TEPKİN CREW SadıqBosS ![]() Başıma gelen o herneyse razıyım
Hatalıyım ki kaşımın üstü patlak Peşimde hortlak var korkmak yok annem Bugün canım eğlenmek ister Aşkım , acım içime gizlen bir süre.. Hergün hasta uyanmak nasıl bilir misin? Başımın etini yerdin yer , der gider diner Her seferde geri gelirdin acırdın halime Sahi hiç çekilmezdin be , ne biçim insandım ben!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
V.I.P Üye
![]() |
toplanıp beraber qidekmi la qüsele benzio x)
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderatör
![]() |
1zdırapı izlemek içim gidicem.
|