|
|
|
|
|
|
#1 | |
![]() Son zamanlarda İsrail'in Filistin'e yaptığı zülme sessiz kalamayan Ankara'nın tanınmış 2 Mc'si 1zd1RAP ve uuR "Sende Bir Taş At" isimli trackte bir araya geldiler. Bu zülme karşı sende sessiz kalmak istemiyorsan durma sende bir taş at. Keyifli dinlemeler... 1zd1RAP MySpace: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] uuR MySpace: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 1zd1RAP feat uuR - Sende Bir Taş At Rapidshare; [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Alternatif Link; [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Alternatif Link 2; [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
![]() ![]() ![]() Konu BarF PanzarM tarafından (02-02-2009 Saat 21:51 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Konular: 1
Ruh Hali:
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 100
Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
saoll qüzell paylasım olmuş
'кü๒гค..! ** гคק-ยηzєL ' ςσćυk karanlığıмa qölqє düsürмє ! ćσqυnυzυn DNA'sına zavallılıkk kσdllanмıss xD чüzüиüze qüLмeмizLe q.тüиüzüи καLκмαsı αяαsıиđα вıя oяαитı Fαяκeттık иe iş ? ![]() .. O dijitall kallp mii sewiickk insanoqLu? *wee чaşıчσr qibi чapмak nє dємєk bilir мisin ? |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
V.I.P Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Konular: 459
Ruh Hali:
Rep Gücü : 304
Rep Puanı : 22215
Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
payLasm icin saoL masm.
qözyasLarımı siLemedi neFesimi keSemedi Laneti qöremedi qafLeti biLemedi yasamayı diLemedi kendine qeLemedi we de beni sewemedi ruHum..! ![]() ßuqün aqLar yaRın susaRım qözümden akan heR damLanın heSabını soRarım.!
... !!! .. qeLmisinizi qeCmisinizi.. öLünüzü dirinizi.. herqün birinizi.. birqün eLbet hepinizi .. !!! |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Moderatör
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Konular: 548
Ruh Hali:
Rep Gücü : 1000
Rep Puanı : 28578
Rep Seviyesi :
Saol masum
Görmedim upload ettim bnde ![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#5 |
|
Moderatör
![]() |
Teşekkürler... Duygular İçin
![]()
|
|
|
#6 | |||||||||
|
V.I.P Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Konular: 647
Ruh Hali:
Rep Gücü : 221
Rep Puanı : 15412
Rep Seviyesi :
GzLmiş ya saoL pyLşm için
![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Banlandı
|
Sewdim şarkıyı
eline sağlık masum |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sadık Üye
![]() |
saqol knk..........
|
|
|
#9 |
|
Bağımlı Üye
![]() |
paylaşım ii ellerine sağlık!
alega_raptrack@windowslive.com! alega=RÖNAR SeWmeK suÇsa EqER SUçuN EN harbiSİni İşLİyorum Aq! sEnİ SewİyoRuM! ![]() ...baq kızım biz ne RAPciler qördük alIP telefonu eline EKSİk eteği dinleyp sokaklarda sesi sonuna kadar açan yanİ SANa sOn SÖLİCeĞim ŞEy haYATımDA s*im kadar bilE Bİ değErİn yOq BU ZamanDA Bİ bozuLMAYAn biişi WARDı oda RAP bari ONU BOZMaYIN.(NOKTA)....
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banlandı
![]() |
Önceden 7 ay ızdırap nickini kullandım
deiştirmek zor oldu ama artık inzar war ![]() Ama güzel track Konu İnzar tarafından (06-02-2009 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|